Tommetønder

Tommetønder er en forsyning, der består af en tæt sammenpakkede, usamlede, tomme tønder.

KARTOLOGISK SKILDRING

I Fladlandet bliver der fremstillet tønder i de fleste byer, men hele sendinger af tommetønder bliver udelukkende fremstillet i Grønholt i Lenet Alzark, hvorfra de bliver eksporteret.

Efterspørgsel

Efterspørgslen på tommetønder er størst i Alnaya i Allesia, Amarega i Morænen, Peskes i Jyrkakysten, Khedroz i Sydlenet, Serpentia i Slangeheden, Luzerne i Tågedalen og Elstari i Neyala.

ADVOLOGISK SKILDRING

Tommetønder er en forudsætning for fremstilling af fisketønder, tjæretønder, æbletønder, urtevandstønder, salttønder, rapsolietønder, olivenolietønder og krudttønder.

Indenfor Fladlandsk advologi er tommetønder anset for at have sendingsværdi 0 og betegnet som en eksportvare og kædevare.

KONSULOGISK SKILDRING

Tommetønder er en besværlig handelsvare, da den fylder meget og larmer frygteligt at rejse med. Tommetønder er kun efterspurgt i byer, hvor fremstilling og handel er for omfattende til at lokale bødkere kan følge med. Det sker fra tid til anden, at smuglere er interesseret i at købe store mængder tommetønder, så de kan gemme deres ulovlige komponenter mellem dem for at undgå at betale told.

Offgame Information

Senest opdateret: 6. december, 2021