Tornstad

Tornstad er en stad, der er Lensstaden i Lenet Jammersletten, og er kendt for sine lave, flade bygninger.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Tornstad er kendetegnet ved, at husene er lave, tagene er flade, og at der nærmest ingen vinduer er i husene. De få, der er, bliver for det mest gemt bag solide træskodder.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Tornstad betegnet som Lensstad.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionerne Jammerslettens Tempel og Reolskakten, samt Lensfæstningen Golatha.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ikke ved vandveje og kan derfor udelukkende blive tilgået fra land. 🐃

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingerne finsand og tamgeder.

Genstanden gøgehjerter (fra Tornstad).

KONSULOGISK SKILDRING

Byggestilen i Tornstad er kendetegnet ved, at tagene er flade, fordi det regner så lidt og så sjældent, at folk er ligeglade, hvis der skulle samle sig lidt vand på toppen af et hus. Husene er meget lave, fordi de delvist ligger under jorden. Der kommer ofte en bidende sandstorm forbi, og derfor er der nærmest ingen vinduer i husene. De få, der er, bliver for det mest gemt bag solide træskodder.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at være dygtige til at opfinde og skabe spil ud af forskellige ting, de finder på jorden. Mange gode spil er blevet lavet af de småkviste og sten, vinden bringer med sig. Indbyggerne går meget op i retfærdighed i spil og kan finde på at udsætte et spil, indtil en regeldebat er blevet afgjort. Det er ikke nødvendigvis vigtigt for dem at vinde, men det er vigtigt for dem, at reglerne bliver holdt hele spillet ud. Så kan folk jo altid tilpasse dem efterfølgende.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Brøndenes Vanvid (850-800 FNFT) som en stad med et ukendt navn. Under Standhaftighedens Skjolde (500-450 FNFT) blev byen indtaget af Den Khartavianske Koloniseringsstyrke og blev i den sammenhæng omdøbt til at hedde Tornstad, da Khartavianerne ser fæstningen Golathas udforming. Under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) blev Jammerslettens Tempel opført i byen.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023