Tretåsfoden

Tretåsfoden er et Celestokoncept i form af et symbolsk fodaftryk fra en fod med tre tæer.

Tretåsfoden er et fremstående udtryk.

CELESTOLOGISK SKILDRING

Tretåsfoden er det primære symbol for Guddommen Vartigan.

Indenfor Fladlandsk Celestologi er Tretåsfoden betegnet som et Religiøst udtryk.

Symbolets betydning

Tretåsfoden henviser til håbet, som det bringer at holde sig på stien, selvom livet kan være hårdt og tvivlen stærk. Tretåsfoden er også symbol på at vandre og derved møde andre, samt udveksle skikke og fortællinger. Det er uvist, hvorfor foden kun har tre tæer. Det har mange spekuleret ivrigt over i tidens løb.

Symbolets varianter

Tretåsfoden bliver blandt andet set i form af en række orakeltegn, som symboliserer Guddomspagten med Vandringsmanden.

Illustrator: Freya Éowyn K. Chapman
  • Tretåsfoden, udfyldt med tallet “I” ved siden af, er et trin 5 orakeltegn, der bliver båret af Ypperstepræster, som favoriserer Vartigan, også kaldet Ærkevægtere.
Illustrator: Freya Éowyn K. Chapman
  • Tretåsfoden, udfyldt med samskrivning af tallet “XXI” ved siden af, er et trin 4 orakeltegn, der bliver båret af Højpræster, som favoriserer Vartigan, også kaldet Højvægtere.
Illustrator: Freya Éowyn K. Chapman
  • Tretåsfoden, udfyldt, er et trin 3 orakeltegn, der bliver båret af Præster, som favoriserer Vartigan, også kaldet Vægtere, samt af Reservehøjpræster, der favoriserer Vartigan, også kaldt for Reservehøjvægtere. Reservehøjvægtere bærer oftest et orakeltegn, der svarer til, hvad en Vægter bærer, men i tilfælde hvor der ikke er tilstedeværelse af en Højvægter, kan de midlertidigt opnå et orakeltegn tilsvarende, hvad en Højvægter bærer.
Illustrator: Freya Éowyn K. Chapman
  • Tretåsfoden, halvt udfyldt, er et trin 2 orakeltegn, der bliver båret af Præstelærlinge af anden grad, som favoriserer Vartigan, også kaldet Vægterlærlinge af anden grad.
Illustrator: Freya Éowyn K. Chapman
  • Tretåsfoden, uudfyldt, er et trin 1 orakeltegn, der bliver båret af Præstelærlinge af første grad, som favoriserer Vartigan, også kaldet Vægterlærlinge af første grad.

Offgame Information

Senest opdateret: 22. december, 2022