Trolovelsesceremoni under Vartigan

Trolovelsesceremoni under Vartigan er en trolovelsesceremoni, der indebærer at erklære en trolovelse af to Vartigantro personer.

CELESTOLOGISK SKILDRING

Trolovelsesceremoni under Vartigan kan blive udført af Vægtere eller andre medlemmer af Vartigantroens Præsteskab. Ceremonien kan blive udført for to myndige, Vartigantro personer. Trolovelsesceremonien er en politisk aftale mellem to Vartigantro slægter (Veddslægter), hvor en ceremonant bliver trolovet over i en anden ceremonants slægt på en slags prøveperiode.

Forudsætninger

Slægtsoverhovederne for de to Veddslægter, som ønsker et medlem fra hver slægt trolovet med hinanden, opsøger en Vægter og afholder en forberedende samtale, hvor de aftaler omstændighederne for trolovelsessceremonien. Selve ceremonien kan blive afholdt så tidligt som en kvart stund senere, hvis alle er klar.

Aftalen om ceremonien

Under den forberedende samtale bliver detaljerne for trolovelsesceremonien aftalt. Det involverer blandt andet tidspunktet for ceremonien, stedet for den, udformningen af den, samt hvilken Vægter som er ceremonimester. Under samtalen bliver der også aftalt, hvilke gæster som er velkomne til trolovelsesceremonien.

  • Ceremoniens udformning: Udgangspunktet er, at ceremonien starter i en trolovelsescirkel eller i et Tempel. I særlige tilfælde kan en slægt aftale med Vægteren, at ceremonien starter på et sted af personlig betydning eksempelvis i deres eget hjem. Under ceremonien er det vigtigt at der tydeligt bliver skabt en mulighed hvor de to slægtsoverhoveder giver samtykke til at Vægteren lader ceremonanterne erklære for trolovede.

KONSULOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk konsulogi er det en udbredt tradition, at ceremoniens deltagere går til den lokale lokale kro efter trolovelsesceremonien. Ceremonantens slægt byder ofte på et krus drikkelse til alle, der ønsker at fremsige et værdigt ønske for ceremonanten, der er blevet trolovet til en anden slægt. Hvis en person siger noget, der er i modstrid med slægtens fortælling om ceremonantens liv, kan det komme til slagsmål.

Offgame Information

Senest opdateret: 12. september, 2023