Trolovelsesténe

Trolovelsesténe er en urt, der er kendetegnet ved, at den udmunder i en lang, giftig, sylespids torn.

KONSULOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk konsulogi har der været lidt forvirring om, hvorvidt der var tale om “trolovelsessten”, hvilket flere gange har skabt frustrationer.

KOSMOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kosmologi bliver urten indimellem anvendt til at frembringe syner om fremtiden. Myter fortæller, at den, som stikker sig på en trolovelsestén, mens vedkommende befinder sig i klarsynets øje, vil få syner om fremtidens dale og færd. Men eftersom det er lidt uklart, hvad det betyder, ender folk oftest med at se ubehagelige syner om fremtiden. Særligt dystre forudanelser om ulykkelige trolovelser er udbredte, hvilket er årsagen til urtens navn.

HERBOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk herbologi er trolovelsesténe betegnet som et remedie. Urten er desuden betegnet med sjældenhedsgraden ualmindelig.

Plukning af trolovelsesténe

Urten bør blive plukket med beskyttende handsker på, da folk, der stikker sig på den, falder i trance og ser slemme syner om deres egen fremtid.

Trolovelsesténes magiske potentiale

Trolovelsesténe har en stærk forankring i livskraften krauka og kan blive kombineret med urter, der trækker på spejlkraften hydro. Urten har efter sigende egenskaber, der kan behandle vanskelige forgiftninger og påvirke folks følelser i voldsom grad.

Offgame Information

Senest opdateret: 7. september, 2023