Tronstad

Tronstad er en storstad, der er Lensstaden i Kronlenet og Fladlandets Hovedstad.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Tronstad er kendetegnet ved, at byen er enorm og bærer præg af at bestå af store distrikter, der har hver deres kultur og skikke. I byen er det udbredt at finde hvide jasmintræer, der står langs husmure, i grønne områder og ved Tronstads byporte.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Tronstad betegnet som Lensstad.

Attraktioner og fæstningsværker

Storstaden indeholder attraktionerne Kronlenets Tempel, Universitetet Accadia, samt Lensfæstningen Rigskastellet.

ADVOLOGISK SKILDRING

Storstaden ligger ved åbent vand og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Storstaden er kendt for at have nærmest alle eksportvarer, men de kan være dyre at købe.

KONSULOGISK SKILDRING

Tronstads størrelse og distrikters forskellighed kommer især af, at det er Fladlandets Hovedstad.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at se sig som borgere af Riget Fladlandet. De går op i at diskutere ting af væsentlig og stor betydning, der drejer sig om mere end blot det sted, de befinder sig. De laver ofte store armbevægelser og taler om store emner, der krydser erhvervsgrænser eller egnsgrænser. De anklager ofte andre for ikke at kunne se det store perspektiv. Folk fra Tronstad forsøger ofte at overbevise andre om, hvor vigtig Tronstad er. Sagt mellem linjerne er det, de prøver at sige, nok mest, at de gerne så, at Tronstad bliver ved med at være Hovedstad.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen første gang nævnt, da den blev opført i løbet af Accalias Århundrede (289-191 FNFT). Byen blev fra starten oprettet med forskellige distrikter, der hver havde deres kulturelle byggestil, hvilket var for at undgå diskussionen om, hvilken byggestil der skulle have været byens primære. Under samme epoke blev statuen Lovbringeren og Allesias Tempel, samt Rigskastellet, opført i byen.

Offgame Information

Senest opdateret: 12. august, 2022