UDstedet

UDstedet er en ruin, der befinder sig i vildegnen Stenkronen, og som er kendt for at være en spøgelsesby, oprindeligt bygget af lykkejægere.

KARTOLOGISK SKILDRING

I midten af ruinen ligger den enorme, flade sten, der bliver kaldt Stenpladen. Den er så stor, at den kunne være fundamentet i et hus. Den er grålig, uden revner, huller eller indgraveringer af nogen form.

ENTOLOGISK SKILDRING

Spøgelsesbyen, der engang har været levende og fyldt med folk, bringer ifølge rygter ulykke, dårligdomme og manglende held til alle, der kommer nær. De lokale holder sig på afstand af ruinen, da de mener, det bringer uheld at nærme sig.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Ragnars Gyldne Togter (800-750 FNFT), under et ukendt navn, noget tid efter vildegnen Stenkronen blev opdaget. Byen opstod oprindeligt i kølvandet på de mange lykkejægere og forhåbningsfulde forskere, der forsøgte at kommunikere med Stenpladen. Under Ragnars Gyldne Regime (750-700 FNFT) døde byen ud og efterladt som ruin, da det viste sig umuligt. Den skiftede navn til UDstedet under Ragnars Gyldne Regime (750-700 FNFT). Ruinen blev navngivet ud fra at ligge langt, langt ude.

Offgame Information

Senest opdateret: 25. september, 2023