Urter

Urter er komponenter, der består af planter med magiske egenskaber.

ALKYLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk alkylogi er der brug for urter til flere varianter af alkymi. Det er eksempelvis en forudsætning for at udføre eliksirbrygning.

HERBOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk herbologi bliver urter studeret som en del af videnslæren herbologi. Urter kan kun gro i vildegne, og dygtige urtesamlere ved, hvor det er bedst at lede for at finde dem. Erfarne urtesamlere ved desuden hvordan de samler urterne ind uden at bringe sig selv i unødig fare imens.

Indenfor Fladlandsk herbologi er urter betegnet som remedier.

Indtagelse af urter

Nogle urter kan være giftige, mens andre er harmløse. Det virker dog til at indtagelse af én enkelt urt oftest ikke er åbenlyst skadeligt. Det er til gengæld mere risikabelt at indtage blandinger af flere urter på samme tid. En dygtig herbalist kan dog skabe urtemedicin ved at blande urter på den rigtige måde.

Kategorisering af urter

Urter bliver delt op i trin ud fra sjældenhedsgrad, hvilket samtidigt viser deres magiske potentiale. Desto højere trin, desto mere kraftfuld og sjælden er urten.   Indenfor Fladlandsk herbologi er anerkendte urter beskrevet i Fladlandets Herbiarium.

Offgame Information

Senest opdateret: 31. maj, 2024