Værftstad

Værftstad er en stad, der befinder sig i Kronlenet, og som er kendt for, at mange af bygningernes grundkonstruktion indeholder skibe, der er blevet vendt på hovedet.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Alnaya er kendetegnet ved, at bygningerne er flotte og udsmykkede, selvom de er bygget af skrog og reservedele fra skibe. Husene er ofte blevet malet i flotte farver og udsmykket med imponerende motiver.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionen Tørdokken.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved åbent vand og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Fartøjer af typen sluppe, karakker og kogger.

KONSULOGISK SKILDRING

Værftstads bygninger bærer præg af, at der er mange skibsbyggere i byen, men ikke så mange med erfaring i husbyggeri. Bygningerne er derfor bygget af skrog og reservedele fra skibe, men sat sammen af folk med stor ekspertise i skibsbyggeri. Det betyder, at bygningerne er flotte og udsmykkede, selvom de eksempelvis kan være startet som et skibsskrog, der er vendt på hovedet. 

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for, at de har brug for at komme højt op, når de skal tænke. Folk forbinder højde med overblik eller det at kunne se tingene for sig. Er der ikke noget at kravle op i eller stå på, kan det derfor være svært for indbyggerne at føle, de har overblik. Derefter har skibsmalere ofte malet bygningerne i flotte farver og udsmykket dem med imponerende motiver.

Offgame Information

Senest opdateret: 30. januar, 2022