Vættetræk

Vættetræk er markører, der betegner vættelignende, fysiske kendetegn ved mennesker, som indikerer, at de er vildlinge eller måske endda skiftinger.

BÆSTOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk bæstologi er vættetræk eksempelvis være lange ører, en hale, sære øjenfarver, såsom røde eller gule, måske endda med slangelignende pupiller. Det kan også være store moslignende totter af hår på enten hænder eller fødder. Nogle udvikler endda klør på fingre eller tæer. Udtrykket vættetræk bliver indimellem forvekslet med væsentræk, da de lyder meget ens.

DISSEKTOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk dissektologi er vættetræk ofte tabuiseret, og noget mange undgår at tale om. Mange helbredere, må sværge på deres liv at de ikke fortæller det videre, hvis de har opdaget en en person har vættetræk. Det er uklart hvordan vættetræk opstår, men den mest udbredte opfattelse er at folk, der har rejst gennem vildegne har større risiko for at udvikle dem. Nogle helbredere er villige til at forsøge at skjule vættetræk gennem en risikabel behandling kaldet korrigi, der dog ikke ændrer på om hvis en person er vætling, eller skifting, men kan være en måde at skjule det på. Der er desuden helbredere, der forsøger at genskabe vættetræk, fjernet med korrigi. Det er risikabelt, men potentielt muligt gennem restoration.

Offgame Information

Senest opdateret: 30. januar, 2022