Valravne

Valravne er fabelvæsner, der bliver beskrevet som havende ravnehoved og ulvekrop.

BÆSTOLOGISK SKILDRING

Der er meget mystik omkring valravne.   

Indenfor Fladlandsk bæstologi er valravne betegnet som uhumanoide, mellemstore, sjældne, middelændrende og livsfarlige.

Kategorisering af valravne

Valravne er kategoriseret som trin fire fabelvæsner. Begrundelsen for kategoriseringen er som følger:

Størrelsesgrad: Valravne er ifølge en beretning blevet sammenlignet med ulve i størrelse, og de bliver derfor kategoriseret som værende mellemstore.

Væsentræk og type: Valravne bliver beskrevet som værende en anden form end et menneske, hvilket gør dem uhumanoide, og de bliver derfor kategoriseret som fabelvæsener.

Sjældenhedsgrad: Valravne er svære at finde, men er ifølge myter beskrevet til at være blevet set i vildegnen Stenkronen, under særligt ubehageligt vejr ved nattetide, hvilket gør dem sjældne.

Kraftgrad: Valravne er ifølge myter i stand til at jage rædsel helt ind i knoglerne på selv den mpdigste, der nærmer sig dem, ved deres blotte tilstedeværelse og bliver derfor betegnet som middelændrende.

Farlighedsgrad: Valravne bliver beskrevet som værende middelændrende. Det bliver vurderet, at de ikke har kontrol over deres kræfter, og at de er ubevidste om deres handlinger, men nærmere styret af deres arrigskab. Valravne bliver derfor vurderet som livsfarlige.

Trin: Valravne bliver beskrevet som mellemstore, sjældne, middelændrende og livsfarlige. Ud fra den højeste af deres kategoriseringer bliver valravne betegnet som trin fire fabelvæsner.

Offgame Information

Senest opdateret: 18. februar, 2022