Valravne

Valravne er fabelvæsner, der har ravnehoved og ulvekrop, samt en så skrækindjagende fremtoning, at de færreste når at gøre modstand før det er for sent.

BÆSTOLOGISK SKILDRING

Der er meget mystik omkring valravne.

Indenfor Fladlandsk bæstologi er valravne betegnet som uhumanoide, middelstore, sjældne, middelændrende og livsfarlige.

Kategorisering af valravne

Valravne er gennem bæstvejning kategoriseret på følgende måde:

  • Størrelsesgrad: Valravne er i myter blevet sammenlignet med ulve i størrelse, og de bliver derfor kategoriseret som værende middelstore.
  • Væsentræk og type: Valravne bliver beskrevet som værende en anden form end et menneske, hvilket gør dem uhumanoide, og de bliver derfor kategoriseret som fabelvæsener.
  • Sjældenhedsgrad: Myter fortæller, at valravne er svære at finde, men de er blevet set i vildegnen Stenkronen under særligt ubehageligt vejr ved nattetide, hvilket gør dem sjældne.
  • Kraftgrad: Ifølge myter er det mest kraftfulde ved valravne, at de er i stand til at jage rædsel helt ind i knoglerne på selv den modigste, der nærmer sig dem, ved deres blotte tilstedeværelse, hvilket gør, at de bliver betegnet som middelændrende.
  • Farlighedsgrad: Eftersom valravne er middelændrende, og da myterne beskriver deres adfærd som velovervejet, bliver de vurderet til at være livsfarlige.
  • Trin: Eftersom valravne bliver betegnet som middelstore, sjældne, middelændrende og livsfarlige, konkluderer bæstvejningen, at de er trin 4 fabelvæsner.
  • Varianter: Det er ifølge Navíos Bæstologielektorat ikke registreret varianter af valravne.

Oplevelsen af mødet med en valravn

Mødet med en valravn bliver beskrevet som opslugende og skrækindjagende. I nærheden af en valravn føles alt ligegyldigt og mørkt, det er som om, at mørket trænger tættere på og æder alt lyset. En valravn har et ravnehoved og en ulvekrop, som lader den jage sit bytte, der er blevet handlingslammet og modløst står i sin egen verden. Tanker om ligegyldighed og apati æder ens viljestyrke: “Lad det æde mig – hvilken forskel gør det overhovedet?”

Offgame Information

Senest opdateret: 2. oktober, 2023