Vitalitet

Vitalitet er en livsenergi, der er tilknyttet urkraften corpus.

KOSMOLOGISK SKILDRING

Livsekstrakt taget fra vitalitet bliver kaldt vitalsøjler. Vitalitet er kroppens fysiske levedygtighed og modstandskraft.

Dræning af vitalitet

Hvis personers vitalitet bliver drænet, vil de midlertidig opleve, at deres krop mister stabilitet. Deres krop og muskler vil være så svækkede, at de ikke kan bære tunge ting som sække med ressourcer og har svært ved at blive helbredt. Hvis personerne dør, mens de er påvirket af dræning, vil chokket, som en krop bliver udsat for under forsøg på magisk genoplivning, være større og markant mindske chancen for overlevelse.

Effektsyn

En kaster, der har opnået effektsyn kan se, om der er blevet foretaget ændringer i modtagerens vitalitet. Kasteren kan fornemme, om modtageren er mulig at dræne, eller om vedkommende allerede har mistet så meget vitalitet, at det ikke er muligt. Effektsyn kan dog ikke fortælle, om modtageren er blevet drænet, eller om den lave vitalitet kan være forårsaget på andre måder, som eksempelvis ved, at vedkommende har været udsat for omfattende ekstraktion af vitalsøjler.

Offgame Information

Senest opdateret: 11. september, 2023