Vogenjogel

Vogenjogel er en stad, der befinder sig i Lenet Vestegnen, og som er kendt for udelukkende at bestå af hestevogne, der tilsammen danner noget, der med lidt god vilje godt kunne ligne et hjul.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Vogenjogel er kendetegnet ved, at byen består af hestevogne, der er placeret i en form, der kunne minde om et stort vognhjul.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ikke ved vandveje og kan derfor udelukkende blive tilgået fra land. 🐃

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen hørballer.

Genstanden kaninpostej (fra Vogenjogel).

KONSULOGISK SKILDRING

Folk lever, handler og arbejder i hestevognene. Inventaret er sparsomt og holdbart, for at det holder til de lange rejser. Selvom hestevognene bliver skiftet ud efterhånden, ligger byen dog fortsat på samme måde. Placeringen af byen kan dog indimellem variere, hvis indbyggerne vurderer, at der er en fordel i at flytte den.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for, at alting har en plads for at sikre, at intet bliver glemt, når de skal ud at rejse. Derfor synes de, det er problematisk, hvis nogen laver noget om eller lægger ting på en forkert plads. For hvis det var sket lige før en afrejse, kunne vigtige ting være blevet glemt, og hvis den rejse er utallige dages rejse i hestevogn, er det ikke en mulighed bare lige at vende om.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Standhaftighedens Skjolde (500-450 FNFT) som en stad. Der blev ikke efterladt mange spor efter den oprindelige byggestil, men den bar antageligvis præg af både Khartaviansk og Fladlandsk kultur. Byen har gennem tiden flere gange flyttet sig i takt med, hvad der var optimalt i forhold til at undgå farer og søge mod frugtbare områder.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023