Zakrilún

Zakrilún er en stad, der er Lensstaden i Lenet Månedalen og som er kendt for hvide bygninger, der lyser op i måneskæret.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Zakrilún er kendetegnet ved, at de fleste bygninger er malet hvide med en speciel form for maling, der giver dem et svagt selvlysende skær om natten. Gadebilledet i Zakrilún er i konstant forandring, da smukke, halvfærdige marmorskulpturer langsomt tager form og bliver flyttet væk, efterhånden som de bliver færdige.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Zakrilún betegnet som Lensstad.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionen Månedalens Tempel og Lensfæstningen Aurakastellet.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen sølvspejlsæt.

KONSULOGISK SKILDRING

Bygningernes selvlysende skær gør, at flere er ude om natten for at tilbringe tid i måneskærets by, hvor de kan nyde den kølige natteluft og slappe af i den rolige atmosfære, der lægger sig, når solen er gået ned.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at sove længe og foretrækker at være sent oppe. Størstedelen af livet i byen og det arbejde, der bliver udført, sker derfor om aftenen eller natten. Larmende arbejde, som tilhugning af statuer, må kun foregå mellem frokost og mørkets frembrud. Folk fra Zakrilún forventer ofte mere betaling, hvis nogen ønsker, at de udfører arbejde tidligt på dagen.

Offgame Information

Senest opdateret: 28. november, 2021