Zantarg

Zantarg er en stad, der befinder sig i Sydlenet, og som er kendt for, at alle huse med respekt for sig selv har en form for hejseværk, samt plads til et varelager på deres tag.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Zantarg er kendetegnet ved, at de fleste bygninger har en form for hejseværk, samt plads til et varelager på deres tag.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved åbent vand og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen kaffebær.

KONSULOGISK SKILDRING

De mange hejseværk kommer af, at byen er et sted, hvor varer skifter fra skibe til hestevogne. Ofte opstår der ventetid, og derfor er der et stort behov for plads til at opbevare varerne på, indtil de kan blive sendt videre. Det tjener lokalbefolkningen en lille skilling på at lade ske ovenpå deres huse.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at vurdere andre ud fra, hvor langt væk de ting, personer har og bærer, er blevet fremstillet. Folk går meget op i at samle på ejendele, der er lavet i fjerne egne og i at fortælle deres historie. Det bliver selvfølgelig set som dybt usympatisk at lyve om, hvor noget er fra. Indbyggerne synes, at dem, der ikke ved, hvor deres ting er fra, må mangle personlighed og derfor er uinteressante.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) som en stad i Fladlandsk byggestil, nærmere bestemt år 279 FNFT. Byen blev grundlagt med henblik på, at Lenet kunne få en effektiv havneby. Slægten Falkhion havde udpeget byens placering tidligere, men brugte et årtis planlægning før Zantarg blev grundlagt, og til den tid havde der hobet sig virkeligt mange varer op, hvilket der blev tænkt meget over i byens udformning.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023