Praktiske Informationer

Hvad

Du vælger dit eget eventyr, mens dine handlinger former din rolles skæbne.

Fladlandssagaen er en rollespilskampagne, der fokuserer på eventyr, fængende fortællinger og dramatiske konflikter. Som spiller udforsker du det lokale hofs intriger, bliver en del af den nærliggende bys dagligdag eller søger at blive optaget i det lokale Tempel.

Hvor

Fladlandssagaen foregår på: Østerskov Efterskole, Kirketoften 4, 9500 Hobro. Når du ankommer på skolens parkeringsplads, finder du spilstedet ved at følge pilene fra hovedindgangen, der fører dig ned til den bagerste del af skolen. I lokalet Glaskisten tjekker du dig selv eller dit barn ind i Bunkeren.

Hvornår

Fladlandssagaen foregår altid på en lørdag, og vi spiller ca. en gang månedligt. Da vi spiller på en efterskole, er vores spilgange tilpasset skolens kalender. De planlagte spilgange er:

  • Datoer bliver lagt op, når vi må afholde arrangementet igen grundet corona.

Fra kl. 11.00 kan du tjekke ind og selve spillet starter kl. 12.00. Vi er færdige med spilgangen kl.16.00, hvorefter vi deler fortællinger fra dagen, mens vi rydder op. Du er derudover velkommen til at være en del af den fælles evaluering kl. 16.30 til kl. 17.00.

Du finder spilgangene på Facebookgruppe “Fladlandssagaen” på linket her.

Hvordan

Du kan deltage i Fladlandssagaen ved at dukke op på dagen og tjekke ind. Har du ikke selv rollespilsudstyr, kan du de første par gange låne både kostume og sværd. Alle våben skal ved indtjek gennem våbentjek for at sikre, at de lever op til sikkerhedskravene, så ingen kommer til skade. Vær opmærksom på, at stagevåben ikke er tilladte at slås med, da vi har børn med i spillet.

Som ny spiller kan du med fordel læse mere på linket her.

Deltager dit barn, kan du med fordel læse mere på linket her.

Alder og samtykkeerklæringer

Alle aldre er velkomne til at deltage i Fladlandssagaen.

Hvis du er under 10 år gammel, skal du have en voksen med, indtil andet er aftalt med en af arrangørerne.

Hvis du er under 18 år gammel, har du behov for (ifølge dansk lov), at dine forældre eller værge udfylder en samtykkeerklæring, før vi må opbevare din rolle i vores IT-system. Indtil da kan du spille med et papir-karakterark.

Hvis du er 18+, er der behov for, at du selv (ifølge dansk lov) udfylder din samtykkeerklæring, før vi må opbevare din rolle i vores IT-system. Ønsker du ikke at underskrive vores samtykkeerklæring, kan du i stedet anvende et papir-karakterark.

Du kan læse mere om vores datapolitik på linket.

Du kan finde både rolleark og samtykkeerklæring på linket her.

Kostume og sværd

De første par gange kan du låne rollespilsudstyr af os, både kostume og sværd. Alle våben skal ved indtjek igennem våbentjek for at sikre, at de lever op til sikkerhedskravene, så ingen kommer til skade. Vær opmærksom på, at store stagevåben ikke er tilladte at slås med til Fladlandssagaen, da vi har børn med i spillet.

Billeder

Vi tager billeder til Fladlandssagaen, som vi bruger på vores hjemmeside og profiler på de sociale medier. Finder du et billede af dig selv, som du ikke ønsker er online, kan du altid skrive til en af arrangørerne, der vil tage det ned. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Frederikke, der er den ene ud af to hovedarrangører for kampagnen, på frederikke@fladlandssagaen.dk.

Du finder vores billeder på Facebookgruppen “Fladlandssaga Medie” på linket her.

Nyttige links
Du kan finde vores regler på vores regelside.
Du kan læse vores verdensmateriale i vores bibliotek.
Du kan læse vores guide til nye spillere.
Du kan se spændende billeder i Billedkataloget (PDF).
Du kan læse om rollespilsudtryk i Rollespilsordbogen (PDF).