Praktiske informationer

Du kan her finde flere informationer om, hvordan du kommer igang.

Fotograf: Freja Lunau

Bliv en del af fællesskabet

Du kan blive en del af fællesskabet ved at finde vores Facebook-gruppe “Fladlandssagaen”. Her kommer vi med informationer, nyheder og opdateringer om spilgange.

Hvor

Du finder os på: Østerskov Efterskole, Kirketoften 4, 9500 Hobro.

Når du ankommer på skolens parkeringsplads, finder du spilstedet ved at følge pilene fra hovedindgangen, der fører dig ned til den bagerste del af skolen.

I lokalet Glaskisten tjekker du dig selv eller dit barn ind.

Tryk på billedet for at finde lokationen

Hvornår

Fladlandssagaen foregår altid på en lørdag, og vi spiller ca. en gang månedligt. Da vi spiller på en efterskole, er vores spilgange tilpasset skolens kalender. Spilgangen er opdelt på følgende måde:

Kl. 11.00 kan du tjekke ind.
Kl. 11.45 starter intro til nye spillere.
Kl. 12.00 er holder vi fælles opstart.
Kl. 17.00 er vi færdige med spillet, hvorefter vi deler fortællinger fra dagen, mens vi rydder op.

  • Lørdag d. 9. December 2023 (nr. 111)
  • Lørdag d. 3. Februar 2024 (nr. 112)
  • Lørdag d. 2. Marts 2024 (nr. 113)
  • Lørdag d. 6. April 2024 (nr. 114)
  • Lørdag d. 27. April 2024 (nr. 115)
  • Lørdag d. 25. Maj 2024 (nr. 116)

Pris

Det er gratis både at deltage til arrangementet, låne kostumer og alt som medfølger. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra for arrangementet, er du velkommen til eksempelvis at tage en hjemmebagt kage eller noget saft med.

Hvordan

Du kan deltage ved at dukke op på dagen og tjekke ind. Hvis du har behov for det, kan du både låne kostume og sværd de første par gange, du deltager. Alle våben bliver tjekket ved vores våbentjek før spillet for at sikre, at de lever op til sikkerhedskravene, så ingen kommer til skade under spillet.

Du kan læse vores regler ved at klikke på linket her.

Er du ny spiller, kan du med fordel læse mere på linket her.

Vil dit barn deltage, kan du med fordel læse mere på linket her.

Alder og samtykkeerklæringer

Alle aldre er velkomne til at deltage i Fladlandssagaen. Vær opmærksom på:

Hvis du er under 10 år gammel, skal du have en voksen med til spilgangen, indtil andet er aftalt med en af arrangørerne.

Hvis du er under 15 år gammel, har du behov for (ifølge dansk lov), at dine forældre eller værge udfylder en samtykkeerklæring, før vi må opbevare din rolle i vores IT-system. Indtil da kan du spille med et papir-karakterark.

Hvis du er 15+, har du allerede udfyldt din samtykkeerklæring, hvis du har oprettet og godkendt betingelserne for at have en profil. Ønsker du ikke at underskrive, kan du i stedet anvende et papir-karakterark.

Du kan læse mere om emnet her.

Billeder og videoer

Vi gør opmærksom på, at vi tager billeder til Fladlandssagaen under hele arrangementet, som vi bruger på både hjemmeside, printet materiale og sociale medier. Finder du et billede af dig selv, som du ikke ønsker er online, kan du altid skrive til en af arrangørerne, der vil tage det ned. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Frederikke, der er den ene ud af to hovedarrangører for kampagnen, på frederikke@fladlandssagaen.dk.

Du finder vores billeder på vores mediegruppe på linket her.

Fotograf: Henrik Johnsen

Kom godt igang

Du har nu lært det vigtigste, der er at vide. Det væsentligste er, at du kommer og leger med, så skal vi nok hjælpe dig ind i din rolle, verden og spillets regler. Hvis du har tid og lyst, kan du med fordel snust lidt til vores materiale på forhånd: