Rollespillet Fladlandssagaen i Hobro

Bliv en del af eventyret, og vælg din rolles skæbne. Cirka en gang om måneden bygger vi sammen videre på fortællingen om byen Ravnsholt og dens beboere. Uanset din erfaring eller alder er der også plads til dig.

Det vigtigste er, at du dukker op til spilgangen, så hjælper vi dig godt igang. Du kan finde vores spilgange under siden praktisk eller inde på vores Facebook-gruppe, hvor du også kan finde andre informationer.

Vi foreslår, at du starter der, hvor du synes, det er mest interessant, så kommer resten af sig selv. Og har du spørgsmål, så send os en mail.

Se vores introduktionsvideoer

Er du nysgerrig på Fladlandssagaen, kan du her se en række videoer, der fortæller hvad Fladlandssagaen er – og hvad du kan lave som deltager i rollespillet.

Sådan kommer du igang

Der er mange måder at komme godt i gang. Lad din nysgerrighed lede dig.

Klik på teksten i billedet, Fotografer: 1) Henrik Johnsen, 2) Bent Winding, 3) Henrik Johnsen

Vælg din rolles skæbne

Riget Fladlandet har været hærget af krig, men freden er endelig landet, og nu begynder genopbygningen. Vi spiller i byen Ravnsholt, en mindre by i udkanten af Riget. Og det er netop her, din rolles skæbne begynder!

Bliv en del af vores rejse

Vi brænder for det, vi laver, og vi er oftest i løbende forandring. Vores erfaringer, oplevelser og kompetencer vil vi rigtig gerne dele med dig. Har du lyst til at være med?

Klik på teksten i billedet, Fotograf: 1)Kassandra Nilsen, 2) Kassandra Nilsen


Hvad er rollespil?

Nysgerrig på, hvad rollespil er? Så klik her.

Hvad er rollespil?

Lav din rolle

Frisk på at lave en rolle? Så klik her.

Lav din rolle


Gå på opdagelse i vores leksikon

Her kan du læse om den verden Fladlandssagaen foregår i.