Livsnovicer

Livsnovicer er en trosfunktion, der bliver brugt om personer, som er gradueret yderligere efter at være blevet udnævnt som novicer, og fortsat er en del af Tempeltjenerne, som er tilknyttet det givne Tempel.

CELESTOLOGISK SKILDRING

Livsnovicer har en del frihed i forhold til hvilke opgaver de udfører, så længe de støtter op om Templet, og tilstræber at dygtiggøre sig indenfor de mystiske videnslærer. Livsnovicer er velkomne ekstra hænder når Præsteskabet udfører ceremonier, de kan hjælpe til i laboratorier og infirmerier eller hjælpe med at holde styr på bøger og dokumenter i Templets bibliotek. Livsnovicer er eksperter i det mystiske og står ofte for undervisning i Templet og kører certificeringer, når der er brug for det. Det er en stor fordel for livsnovicer at tage så mange certificeringer som muligt, så de er eksperter, der kan hjælpe Templet, når der er brug for det.

Indenfor EVEAtroen bærer livsnovicer et emblem, der viser deres tilknytning til Religionen.

Indenfor Fladlandsk Celestologi er livsnovicer betegnet som et Religiøst udtryk.

Forudsætninger for at blive livsnovicer

Indenfor Fladlandsk Celestologi er det en forudsætning at leve op til følgende kriterier:

  • Ansøgeren er EVEAtro, og har eventuelt en favorisering.
  • Ansøgeren er tilknyttet et Tempel.
  • Ansøgeren lever op til de forudsætninger, der er beskrevet i certificeringsrammen.
  • Ansøgeren har gennemført en trin 2 Tempeleksamen, arrangeret af en Reservehøjpræst, Højpræst eller Ypperstepræst på vegne af Tempelrådet.

Certificeringsramme

Muligheder for forfremmelser eller udnævnelse

Indenfor Fladlandsk Celestologi kan en livsnovice opnå forfremmelser som Akolyt, eller udnævnelse til Præstelærling af første grad (med den titelvariant, som matcher læremesterens favorisering).

KONSULOGISK SKILDRING

I Fladlandet, hvor Rigsreligionen er EVEAtroen, bliver der som udgangspunkt ment livsnovicer for EVEAtroen, når udtrykket livsnovicer bliver brugt.

Offgame Information

Senest opdateret: 8. marts, 2024